Reiserute

   Her ser dere i grove trekk, den første delen av langturen min.(Klikk på bilde for å se større utgave)

    Jeg har bestemt meg for å forlate "Mor Norge" i månedskifte juni/juli 2011. Turen går da fra Bergen, over til Shetland og så videre ned gjennom Irske-sjøen. Deretter over Biskaya til Spania, Portugal og Marokko, men så er jeg litt usikkert på hvor ferden går vider. Veien videre fra Marokko, avhenger av hvor godt jeg takler å seile solo over lengre tid/distanser.
    Drømmen min har alltid vært å seile over til Brasil, deretter nedover langs kysten og rundt til Stillehavet. Det er greit å drømme, men  er det noe jeg har lært ved å seile, så er det at veien blir til mens man går (seiler):)

18.09-14

    Siden jeg skeiv dette så har jeg seilt videre fra Marokko til Kanariøyene-Cabo Verde-Brasil- Argentina-Chile (Cape Horn)-Fransk Polynesia-Amerikansk Samoa- Mikronesia-Filippinene-Borneo-Coccos Keeling- Mauritius og skal snart seile videre rundt Sør Afrika (kapp det gode håp).Videre er planen å seile opp til Karibien for deretter å seile opp til Island (muligens Grønnland) Færøyene -Shetland og til slutt Norge.